Home » Praktijkinrichting Bel nu » 0497 540384

Interieur aanpassing voor uw praktijkinrichting als tandarts? De inrichting van uw tandartspraktijk is ons specialisme

Lemmens Interieurs voor de inrichting van praktijkruimte in de zorg

Lemmens Interieurs gevestigd in Zuidelijk Nederland biedt maatwerk in interieurprojecten waarbij we ons vooral richten op de zorg. Wij bieden u als tandarts een praktijkinrichting waarin u comfortabel en praktisch kunt werken. Altijd afgestemd op uw gedachte en wensen die u terug wil laten komen in de inrichting van uw tandartspraktijk. Daarbij zorgen wij voor een zeer goede kwaliteit in maatwerk voor een nette prijs.

Naast de werkzaamheden voor uw maatwerk –interieur en meubilair, kunnen wij u ontzorgen in het gehele bouw/ verbouwproces. Dus als u de inrichting van de praktijkruimte aan ons overlaat dan bieden wij een totaalplan met een planning waarin onze vaste bouwpartners worden gecoördineerd en leveren wij compleet gestoffeerd op, inclusief opleveringsschoonmaak.

Kijk op onze website naar onze portfolio en laat u inspireren.

Kies voor kwaliteit in de inrichting van uw praktijkruimte voor uw tandartspraktijk. Want een praktijkinrichting voor een tandarts verbouwen of aanpassen is ons vak!

Bij Lemmens Interieurs is het grote verschil dat wij werken met details. Alle onderdelen zijn doordacht door onze ervaring in het voortraject van een project. Dat maakt het verschil wat u ziet als het interieur af is voor uw praktijkinrichting als tandarts. Wij maken vooraf altijd duidelijke afspraken met u, want we houden zelf ook niet van verrassingen achteraf. Als wij klaar zijn met onze werkzaamheden, is het ook echt af! U moet tevreden zijn met de inrichting van uw praktijkruimte van bijvoorbeeld uw tandartspraktijk, want dan zijn wij ook tevreden. Ons belangrijkste eindproduct bent u, de tevreden opdrachtgever.

Wij realiseren interieurprojecten op maat, maatwerk meubilair en losse Lemmens Dentalmeubels voor onder andere praktijken in de zorg, bestaande uit:

  • Tandartspraktijken;
  • Huisartspraktijken;
  • Dierenartspraktijken;
  • Apotheken;
  • Zorginstellingen;
  • MKB;
  • Particulieren.

Vrijblijvend contact

Heeft u plannen voor een nieuwe praktijk, een nieuw interieur en / of aanpassing van bestaande onderdelen in uw praktijk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de eindeloze mogelijkheden. Bel : 0497-540384, email: info@lemmensinterieurs.nl of vul ons contactformulier op de site.


Interessant? Deel deze pagina