Home » Interieurbouw Zeeland, Brabant Bel nu » 0497 540384

Voor hoogwaardige interieurbouw in Zeeland en Brabant

Lemmens Interieurs staat voor u klaar

Lemmens Interieurs is gevestigd in Zuidelijk Nederland waardoor wij uitstekend in staat zijn u te helpen op het gebied van interieurbouw in Zeeland en Brabant. Wanneer u een bijzondere inrichting in gedachten heeft of als u plannen heeft om uw gehele interieur te vervangen of aan te passen, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Ons team van ervaren interieurbouwers staat namelijk klaar om u van dienst te zijn. Wij bieden altijd een zeer goede kwaliteit in maatwerk voor een scherpe prijs.

Niet alleen zijn wij u graag van dienst met maatwerk –interieur en meubilair. Wij vinden het geen probleem u te helpen ontzorgen in het totale bouw/ verbouwproces. Bij het verzorgen van de inrichting van uw ruimte beginnen wij altijd met een totaalplan. Deze zorgt niet alleen voor een compleet beeld maar voorkomt ook verrassingen achteraf. Zo bent u altijd zeker van de juiste prijs voor de te verrichten werkzaamheden.

Bekijk op uw gemak onze website en vind onze portfolio om u te laten inspireren.

Interieurbouw op maat in Brabant en Zeeland

Lemmens Interieurs vind het belangrijk dat alles tot in details is uitgewerkt. Onze ervaring in het voortraject van een project betekent dat wij alle onderdelen goed en volledig doordenken. Voor wij beginnen zorgen wij dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt. Op deze manier voorkomen wij verrassingen achteraf. Wanneer u onze hulp inschakelt voor interieurbouw in Brabant of Zeeland weet u zeker dat alles naar wens wordt uitgevoerd. U als tevreden opdrachtgever is namelijk ons uiteindelijke doel!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij interieurprojecten op maat, maatwerk meubilair en losse Lemmens Dentalmeubels. Wij hebben ervaring onder andere de volgende instellingen van dienst te zijn:

  • Tandartspraktijken;
  • Zorginstellingen;
  • Apotheken;
  • MKB;
  • Particulieren;
  • Huisartspraktijken;
  • Dierenartspraktijken.

Wij helpen u graag

Zoekt u een ervaren bouwer die u met interieurbouw in Zeeland en Brabant kan helpen, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met Lemmens Interieurs. Bel gerust naar 0497-540384, stuur een e-mail naar info@lemmensinterieurs.nl of vul het contactformulier in op de website om een vrijblijvende afspraak te maken.


Interessant? Deel deze pagina