Home » Winkelinterieur, apotheekinrichting Bel nu » 0497 540384

Profiteren van maatwerk voor uw winkelinterieur of apotheekinrichting?

Lemmens Interieurs zorgt voor een optimaal eindresultaat

Gevestigd in Zuidelijk Nederland kan Lemmens Interieurs u helpen met het bieden van maatwerk op het gebied van uw interieur. Heeft u een bijzondere apotheekinrichting in gedachten of wilt u uw winkelinterieur onder handen laten nemen, neem dan gerust contact met ons op om onze hulp in te schakelen. Bovendien zorgen wij voor een zeer goede kwaliteit in maatwerk voor een nette prijs.

Wij kunnen u niet alleen helpen met de werkzaamheden voor uw maatwerk –interieur en meubilair, ook is het geen probleem u te helpen ontzorgen in het gehele bouw/ verbouwproces. Wanneer u ons inschakelt voor de inrichting van de praktijkruimte zorgen wij voor een totaalplan. Deze heeft een planning waarin onze vaste bouwpartners worden gecoördineerd en leveren wij compleet gestoffeerd op, inclusief opleveringsschoonmaak.

Neem een kijkje op onze website naar onze portfolio en laat u inspireren.

Uw apotheekinrichting of winkelinterieur met maatwerk verzorgd!

Lemmens Interieurs richt zich op de details. Dankzij onze ervaring in het voortraject van een project, doordenken wij alle onderdelen. Dat maakt het verschil! Vooraf zorgen wij voor duidelijke afspraken met u, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Wanneer onze werkzaamheden klaar zijn, is het ook echt af! U moet tevreden zijn met de inrichting van uw apotheekinrichting of winkelinterieur. Alleen dan zijn wij ook tevreden. Ons belangrijkste eindproduct bent u, de tevreden opdrachtgever!

Wij realiseren interieurprojecten op maat, maatwerk meubilair en losse Lemmens Dentalmeubels voor onder andere praktijken in de zorg, bestaande uit:

  • Tandartspraktijken;
  • Zorginstellingen;
  • MKB;
  • Particulieren;
  • Huisartspraktijken;
  • Dierenartspraktijken;
  • Apotheken.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een nieuwe apotheekinrichting of wilt u uw winkelinterieur veranderen? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met Lemmens Interieurs voor een gesprek over de eindeloze mogelijkheden op maat. Bel hiervoor met 0497-540384, stuur een e-mail: info@lemmensinterieurs.nl of maak gebruik van ons contactformulier op de website.


Interessant? Deel deze pagina